Wesma Villarenovering, takläggare i Stockholm lanserar landningssida i samarbete med Puffer AB

Då behovet av erfarna och kunniga hantverkare inom takläggningsarbete i Stockholm är högt har Wesma villarenovering AB satsat på en ny hemsida med fokus på Stockholmsområdet för att möta upp behovet.

Den nya landningssidan är takläggare-stockholm.se och är helt dedikerad till olika former av takrenoveringar såsom takbesiktning, takrenovering och takreperationer i och runt Stockholm.

På den nya landningssidan finner man goda referenser och bilder från tidigare arbeten. Vår kompets och erfarenhet inom takarbeten har tillsammans med vår höga servicenivå och materialval lett till många nöjda kunder.

Att lägga om sitt tak är ofta ett stort ekonomiskt beslut men med kunnande och kvalitet så minskar de energiförlusterna, inte minst om man väljer att tilläggsisolera samtidigt som man byter taket. De lämnar goda garantier, nöjda kunder är fokuset för oss! De erbjuder dessutom kostnadsfria besiktningar för att bedöma skicket på ert tak. Ofta kan takmålning vara ett alternativ om taket börjar bli slitet men ändå håller måttet. Då ingår rengöring och ommålning som ger ett nytt vackert och fräscht tak. Den kostnadsfria besiktningen ger er svar på skicket och behovet för just ert tak.
Wesma lägger vårt fokus på just ert projekt och tar ett arbete i taget. Med hög hantverksskicklighet och personlig service så har Wesma många nöjda kunder från både mindre och större takarbeten.

Den nya landningssidan kompletterar Wesma Villarenoverings hemsida med extra fokus på just takarbeten.

Wesma villarenoveringar har gedigen branscherfarenhet trots att de är en liten firma som gör takomläggningar, takreparation, takmålning och takbesiktningar. Wesma är baserade i Södertälje och från starten 2014 har de expanderat och har högsta UC-betyg och soliditet. Söker man takläggare i Södertälje och Stockholmsområdet är Wesma det självklara valet. De erbjuder kostnadsfria offerter och fem års garanti på ert nya tak. Så funderar ni på att lägga om, måla eller byta tak så tveka inte att kontakta oss.

Call Now Button