Vi ❤ Sökmotoroptimering
Låt oss hjälpa er att synas i Google


Konkurrens i sökmotorerna är större än någonsin förr samtidigt som att Googles algoritm för att värdera er hemsida ständigt förändras, har du koll på hur ni ligger till? Låt oss hjälpa er att ta fram en kostnadsfri offert för att synas på de sökord som ert företag erbjuder.Få en kostnadsfri offert


Hemsideadress


Sökord ni vill synas på


E-postadress


Namn


Telefonnummer


MånadsbudgetTack, vi återkopplar inom kort!
Något gick fel, kontakta oss gärna på puffer@puffer.se

Tre steg till en ökad synlighet i Googles sökmotor


Genom sökordsanalyser får vi fram relevanta sökord som era kunder söker på och bestämmer därifrån vilka sökord som vi ska arbeta med för att öka synligheten på Google. Har ni ett befintligt Google Analyticskonto med konverteringsspårning? Isåfall kan vi exakt se vad som genererar intäkter för att skapa högsta möjliga ROI. Har ni inte denna spårning? Ingen fara, vi ordnar det med!


I denna nästa fas utgår vi från den sökordsanalys som gjorts för att sedan implementera dessa sökord på er hemsida. Er hemsida måste vara relevant runt ämnet ni vill synas på och den tekniska aspekten av din hemsida är extremt viktig. Hur snabbt laddar er sida? Har ni duplicerat innehåll? Det finns en lång lista med krav som din hemsida måste uppfylla för att du ska få maximal effekt av din sökmotoroptimering. Vi har verktygen ni behöver för att få en tekniskt optimerad hemsida!


Än idag så värderas hemsidors inlänkar högt hos Google, en hemsida med ett flertal (kvalitativa) inlänkar kommer att synas högre upp i resultaten än en sida som har få inlänkar. Samtidigt är det viktigt att du inte får inlänkar från sidor som Google anser vara onaturliga, detta kan istället kosta dig placeringar. Vi arbetar med att skapa naturliga länkstrategier som stärker din hemsidas auktoritet runt ämnet du vill synas på samtidigt som du slipper oroa dig för att en dag sjunka som en sten i Googles sökmotor p.g.a onaturliga länkar.

Om sökmotoroptimering
Nuförtiden använder vi sökmotorer till nästan allt. Inför viktiga köp av varor eller tjänster har det blivit ett måste att "googla" sina alternativ via sökmotorjätten Google. Dessutom är sökmotorer en ovärderlig källa till både inspiration och information. Hur många gånger har du inte gjort en enkel sökning på nätet för att vinna en diskussion eller bara friska upp minnet när du glömt någonting?
Att göra sökningar har faktiskt blivit så naturligt att vi inte ens tänker på det längre. Många gör lite "research" på jobbet, i skolan eller i tv-soffan. Faktum är att många webbplatser får uppemot 80% av sin trafik från sökmotorer. Därför är det lätt att förstå att företag lägger mycket energi på att göra sig synliga. Syns man inte så finns man inte brukar det heta. Här kommer en genomgång om begreppet sökmotoroptimering och varför det bör tas på största möjliga allvar.
Vad innebär sökmotoroptimering?
Sökmotoroptimering förkortas ofta SEO från engelskans Search Engine Optimization. Det är en bred term för olika tekniker och metoder för att göra en webbplats mer synlig när sökningar görs på specifika nyckelord i sökmotorer. Ett konkret exempel göra företagets hemsida eller onlinebutik mer sökmotorvänlig när potentiella kunder söker på de produkter som säljs. Ofta pratar man om att placera sig högt, dvs få en hög ranking. Många tittar bara på resultaten på den allra första sidan med sökresultat. Ofta scrollar de inte ens, utan nöjer sig med att titta på de översta 1-5 träffarna. De som bortser från sökmotoroptimering riskerar att ligga förankrade långt bak bland resultaten, vilket i praktiken betyder att endast ett fåtal kommer hitta dit via sökmotorer.
De stora sökmotorerna som Google använder idag mycket avancerade algoritmer. Gammaldags tekniker som att fylla en webbsida med sökord (keyword stuffing) är inte längre effektiva. Målet för en sökmotor är att ge såpass träffsäkra sökresultat som möjligt. Innehåll granskas för att säkerställa att det håller hög kvalitet och är relevant för den aktuella sökningen. Att medvetet vilseleda med olika trick blir inte sällan bestraffat och kan leda till lägre ranking. Som lekman är det ganska svårt att sätta sig in i de mer avancerade teknikerna inom SEO, men de som arbetar med det professionellt har uppdaterad kunskap om hur en webbplats kan optimeras för bästa möjliga ranking.
Vad bra sökmotoroptimering leder till
Först och främst blir din webbplats mer synlig i sökmotorer. En direkt konsekvens är fler besökare på webbplatsen som i sin tur kan omvandlas till betalande kunder och kraftigt öka företagets omsättning. Ytterligare en fördel är att varumärket stärks av flera olika anledningar. En av de bästa typerna av marknadsföring är att få fler personer att prata om företaget eller dess produkter/tjänster. När de hittas via sökmotorer finns möjligheten att personer börjar länka till webbplatsen eller kanske rentav skriver en positiv recension som leder till fler kunder. En hög ranking är också en kvalitetsstämpel som inger förtroende, inte minst i jämförelse med konkurrenter som är lägre rankade.
Vad tjänar jag på sökmotoroptimering?
En investering i SEO betalar ofta igen sig många gånger om. Annonsering och andra typer av traditionell marknadsföring är mer kostsamma. Ett exempel är Google Adwords där man betalar för varje sökord. Med SEO kommer istället så kallade "leads" på egen hand hitta till webbplatsen bara genom att använda en sökmotor. Anlita oss för att få en skräddarsydd lösning för SEO som kommer generera kunder under en mycket lång tid framöver.

Våra kunder berättar


Puffer hjälper oss med Adwords och Sökmotoroptimering, kan inget annat än att rekommendera dem till fullo. Lyhörda, aktiva och kompetenta. VI har sedan starten med Puffer ökat vår trafik och genererat högre omsättning via vår hemsida än någon gång tidigare.

Gunnar MichanekPartner, Mindfulnessgruppen

Så grymma! I samråd med Puffer byggde vi om vår befintliga hemsida enligt deras rekommendationer för att öka vår synlighet på nätet. Från att inte synas alls ser vi nu en ökande trafik dag för dag samtidigt som vi stärker våra positioner på Google, superkul! De har har verkligen hjälpt oss och vi får in fler och fler leads dag för dag. 5 stjärnor!

Ludvig Von BahrPartner, Minds Unlimited

Allt startar med en plan

Välj en plan nedan om du är redo att skörda framgång i er digitalmarknadsföring

LITEN
SÖKORDSANALYS
SÖKORDSPLANERING
ON -PAGE OTPIMERING AV HEMSIDA
INLÄNKAR LITEN
MEDIUM
SÖKORDSANALYS
SÖKORDSPLANERING
ON -PAGE OTPIMERING AV HEMSIDA
INKLÄNKAR MEDIUM
KONVERTERINGSSPÅRNING I ANALYTICS
OPTIMERING AV GOOGLE MY BUSINESS / GOOGLE MAPS
STOR
SÖKORDSANALYS
SÖKORDSPLANERING
ON -PAGE OTPIMERING AV HEMSIDA
INKLÄNKAR STOR
KONVERTERINGSSPÅRNING I ANALYTICS
PRIORITERAD SUPPORT
PREMIUM OPTIMERING AV GOOGLE MY BUSINESS / GOOGLE MAPS
slide

Redo att sätta igång med sökmotoroptimering?


  • Kontakta oss för en kostnadsfri sökordsanalys.
  • Vi återkommer med en lista på de sökord som är viktiga för er.
  • Du får fem tips som du själv kan implementera på din hemsida.
  • Starta din resa och se er hemsida segla mot toppen av Google.

Din partner för sökmotoroptimering


Vi lever och andas sökmotoroptimering, låt oss hjälpa er!

Ett SEO projekt är alltid långssiktigt och vi bevakar samt gör uppföljning på er kampanj under hela resans gång.


VI är specialister inom SEO, du kan lita på att vi levererar resultat, se våra referenser.


Som en Google Partner försäkras du om att vi har den kompetensen som krävs för att arbeta med sökmotoroptimering, vi använder oss mycket av Adwords som vi är certifierade i för sökordsanalys och konverteringsspårning av sökord.


Vi lovar att alltid svara er inom 24h.


Nej, fullänkar är inget vi arbetar med och kommer aldrig att göra det heller.


Vår analys är helt kostnadsfri och du binder inte upp dig på någonting.


Snipp, snapp, snut, nu var sagan slut. Glöm inte att prova oss!


Call Now Button