SEO Blogg

News and interesting facts from our world.

29Mar

Ankartext och branding - en gästblogg av Mikael Jensen

Detta är ett gästinlägg av Mikael Jensen med ett upplägg som har till syfte att beskriva hur olika sorters ankartexter kan se ut och vilka effekter de förväntas ha. Ska du använda dina sökord som ankartexter eller ditt företagsnamn? Mikael reder ut dina frågor i detta inlägg så du får mer effekt av dina länkar och en högre position i sökresultaten.

Read More
29Dec

Googles 200 Rankningfaktorer: Den kompletta listan 2019

Du kanske redan vet att Google använder över 200 rankningfaktorer i sin algoritm... Men vad i hela friden är de för några? Tja, här kommer något för dig, för jag har sammanställt en komplett lista. Vissa är bevisade. Vissa är kontroversiella. Andra är ren SEO-nördspekulation Men de är alla här. Och jag har nyligen uppdaterat hela denna lista för 2019. Låt oss börja.

Read More
05Dec

SEO guide 2019 Maximera din sökmotoroptimering

När det gäller On-page SEO, är jag säker på att du har hört tillräckligt om metataggar och sökordstäthet för att räcka en hel livstid. Om du letar efter några praktiska strategier som du kan använda på din webbplats idag, kommer du att ❤️denna artikel. Det är en enkel checklista som kommer att dra in mer sökmotortrafik från allt innehåll som du publicerar:

Read More
Call Now Button