Vi ❤ Google Ads


Vi hjälper er att synas i Google Ads. Vare sig ni har ett befintligt Google Ads konto eller inte så kan vi hjälpa er att uppnå er högsta möjliga potential i Google Ads. Analysen är helt gratis och vi delar aldrig er information med andra företag. Du får även 750kr om du startar upp ett nytt Adskonto via oss.


Få en kostnadsfri Google Ads analysE-postadress*


Förnamn*


Efternamn


Företagsnamn


Hemsida*Grattis, ditt meddelande har skickats!
Fel, försök igen eller maila oss på puffer@puffer.se

Vi delar aldrig din information med andra företag.

TRE STEG TILL EN LYCKAD GOOGLE ADS KAMPANJ


Vi utför först en sökordsanalys i Google Ads för att finna vad era kunder söker på, utifrån denna så bygger vi kampanjer för att driva relevant trafik med hög konverteringsgrad till er webbplats. Vi sätter upp nya annonstexter och sjösätter er kampanj, nu börjar trafiken strömma in till er webbplats.


Vi implementerar konverteringsspårning för er Google Ads kampanj för att avläsa vilka av sökorden som konverterar till faktiska kunder, vi kan på kronan se vad en kund kostar och vilken intäkt vi får tillbaka. I vårt största paket bygger vi även landningssidor som vi sedan A/B testar för högsta möjliga konverteringsgrad. Perfekt för bolag som vill generera Leads till sin säljorganisation.


För att generera långsiktigt lönsamma kampanjer så krävs det kontinuerliga uppdateringar av ert Google Adskonto. Vi finns där och sköter detta med olika intervall beroende på vilken tjänst du har hos oss. Det är viktigt att förstå att desto oftare vi optimerar kampanjerna, desto lägre blir kostnaden för Google Adskampanjerna och desto högre blir intäkterna då vi kan lägga mer fokus på sökord med hög konverteringsgrad.

Om Google Ads
Google Ads är det nya namnet för Google Adwords. Det är ett fantastiskt verktyg för att nå ut till människor. Idag sker ca 55 miljoner sökningar om dagen och det bara ökar, vilken möjlighet att synas! Med Google Ads kan du snabbt komma igång och synas högt upp i Googles sökresultat, de första sökresultaten märkta med "Annons" när någon söker på en produkt eller tjänst är alla produkter av Google Ads. Så vad väntar du på, låt oss sätta igång idag! Läs även om våra SEO tjänster i komplement till Google Ads.
Varför använda Google Ads?
Den stora potentialen i verktyget ligger i att du kan få målinriktad marknadsföring som når de personer du vill i en situation då de är som mest mottagliga för den produkt eller tjänst du vill sälja. En klassisk situation är att en privatperson skriver in "köpa bil i Göteborg" och då kan en annons för din bilfirma i närområdet visas för dem. Alltså skulle du nå en person som ingår i din målgrupp som just för tillfället går i tankarna om att skaffa bil. Med rätt kompetens om Google Ads går det att väldigt effektivt skapa annonsering som genererar massvis av leads. Valet av specifika sökord och dylikt är extremt betydelsefullt och mycket handlar om att avgränsa och sälja in sitt erbjudande när någon klickar på annonsen så att man sticker ut från alla konkurrenter. Hos oss på Puffer kan ditt företag få hjälp av våra konsulter för att utforma Google Ads-kampanjer som verkligen ger resultat.

Vad som gjort Google Ads så framgångsrikt är att det följer begreppet inbound marketing. Kunden upptäcker dig genom sina sökningar, snarare än att det blir irrelevant och störande reklam. De väljer att klicka på din annons och tas de till en bra hemsida som ger dem de svar och den information de vill ha. Då fungerar det som att du räcker ut en hjälpande hand och erbjuder en lösning på deras problem. Det finns många anledningar till att denna typ av marknadsföring är en glödhet trend, inte minst för att kvaliteten blir mycket högre på de leads som genereras.

Vad som lockar flest användare till Google Ads är dock hur kostnadseffektivt verktyget är. Tjänsten använder sig av PPC (Pay-Per-Click), vilket innebär att du inte betalar för att synas, utan för när personer faktiskt klickar på dina annonser. Vi har till exempel arbetat på många kampanjer där själva annonseringskostnaden i Google Ads inte legat på mer än några hundralappar i månaden, medan den ökade försäljningen via företagets hemsida legat på många tiotusentals kronor. Såpass hög är potentialen för en lyckad annonseringskampanj. Få andra sätt att marknadsföra är ens i närheten av vad Google Ads kan åstadkomma om verktyget utnyttjas på rätt sätt. Den exakta kostnaden för att annonsera beror på en rad faktorer, bland annat sökordens klickkostnad, hur konkurrensen ser ut, matchningsgraden (exakt matchning är billigare än bred matchning) och din "quality score" som är kopplad till hur relevant annonsen är.
Fungerar Google Ads?
Att annonseringsverktyget blivit rekordstort, tjänat miljarder åt Google och använts över hela världen som Google Adwords i 18 år innan Google valde att byta namn på det är egentligen bevis nog för vilka underverk det kan göra för digital marknadsföring. Samtidigt kan företag lätt misslyckas med Google Ads. De flesta inser snabbt hur mycket mer trafik de kan skapa till företagets hemsida, men vi på Puffer som arbetar med Google Ads professionellt och är certifierade som Google Partner, vet att vad som spelar roll är konverteringsgraden. Hur många av de som klickar på en annons och kommer till hemsidan blir faktiskt betalande kunder? Därför är en av våra mest uppskattade tjänster konverteringsoptimering. Hur ofta omvandlar du din besökare till kund? Vilka sökord/sökfraser/sökfrågor är det som leder till konvertering? Finns skillnader om en besökare använder mobila enheter som smartphone eller surfplatta istället för dator? Det och mycket annat kan vi hjälpa dig att få svar på.

Många som provar sig fram med Google Ads begår misstaget att vara för breda och då betalar de för en stor variation av olika sökfraser som inte alls behöver vara relevanta för de tjänster eller produkter som företaget erbjuder. Det kan vara frestande att försöka attrahera så många som möjligt, men hemligheten handlar om att attrahera rätt personer, inte hela allmänheten. Det sistnämnda leder bara till onödigt hög annonseringskostnad. Vi försöker alltid se till att våra kunder får ut så mycket som möjligt av de pengar som investeras i digital marknadsföring. Våra djupgående analyser kan visa vad en enskild besökare kostar och hjälpa dig att optimera din nuvarande marknadsföringsstrategi.

Annonsrankingen för olika sökord är också avgörande. Likt för sökmotoroptimering (SEO) handlar det om att din annons ska synas högt upp och inte långt ner. Skillnaden är att med Google Ads handlar det om annonsering och du kan betala för att vara högt upp. Positionerna 1-3 för annonser är mer attraktiva än att vara på låt oss säga position 6-7. Klickkostnaden går dock upp för populära sökord och sökfraser. Med vår vägledning kan vi titta på olika alternativ, räkna fram kostnader och ofta hitta stora förbättringsmöjligheter. Sökord kan nischas som gör dem mer relevanta och får ner kostnaden, samtidigt som annonsen kan få en bättre position som leder till fler klick.

Den kanske allra vanligaste fällan vi märker hos våra kunder är dock avsaknaden av kontinuerliga uppföljningar. För digital marknadsföring sker snabba förändringar. Med jämna mellanrum dyker det upp nya möjligheter eller nya problem att handskas med. Görs aldrig någon regelbunden kontroll över vad som ger konkreta resultat och vad som ger dåligt resultat i förhållande till investeringen, är det lätt att hamna i situationen att företaget slösar resurser på ineffektiv marknadsföring. Det drabbar lönsamheten och ger nackdelar gentemot konkurrenterna. Vi på Puffer vill istället ge dig konkurrensfördelar. Vårt mål är maximal avkastning på de pengar du investerar i Google Ads. Genom att göra utförliga analyser hittar vi brister och ser till att de kan åtgärdas.
Hur Puffer hjälper dig att nå framgångar med Google Ads
Som Google Partner har vi blivit godkända i de tester som visar att vi har kompetensen för att optimera ditt Google Ads konto. Allt börjar med en kostnadsfri analys som gör att vi kan titta på hur förutsättningarna ser ut och hitta en skräddarsydd lösning för just ert företag. Du kan läsa om våra tre steg till en lyckad Google Ads kampanj. Genom att använda oss undviker du alla de vanliga misstagen och får kontinuerlig uppföljning. Du kan spara pengar och istället lägga mer fokus på kärnverksamheten.

Våra kunder berättar


Puffer hjälper oss med Google Ads och Sökmotoroptimering, kan inget annat än att rekommendera dem till fullo. Lyhörda, aktiva och kompetenta. VI har sedan starten med Puffer ökat vår trafik och genererat högre omsättning via vår hemsida än någon gång tidigare.

Gunnar MichanekPartner, Mindfulnessgruppen

Så grymma! I samråd med Puffer byggde vi om vår befintliga hemsida enligt deras rekommendationer för att öka vår synlighet på nätet. Från att inte synas alls ser vi nu en ökande trafik dag för dag samtidigt som vi stärker våra positioner på Google, superkul! De har har verkligen hjälpt oss och vi får in fler och fler leads dag för dag. 5 stjärnor!

Ludvig Von BahrPartner, Minds Unlimited

Allt startar med en plan

Välj en plan nedan om du är redo att skörda framgång i Google Ads

LITEN

Kontakta oss
SÖKORDSANALYS
SÖKORDSPLANERING
1 KAMPANJ
1 ANNONSGRUPP
KVARTALSVIS OPTIMERING AV SÖKORD
KVARTALSVIS UPPDATERING AV NEGATIVA SÖKORD

MEDIUM

Kontakta oss
SÖKORDSANALYS
SÖKORDSPLANERING
UPP TILL 5 KAMPANJER
UPP TILL 10 ANNONSGRUPPER
UPP TILL 20 ANNONSER
5 ANNONSTILLÄGG
MÅNADSVIS OPTIMERING AV SÖKORD
MÅNADSVIS UPPDATERING AV NEGATIVA SÖKORD
KONVERTERINGSSPÅRNING
RESULTATRAPPORTERING VIA GOOGLE DATA STUDIO
BUDOPTIMERING MOT SPECIFIKA ENHETER

STOR

Kontakta oss
SÖKORDSANALYS
SÖKORDSPLANERING
UPP TILL 15 KAMPANJER
UPP TILL 30 ANNONSGRUPPER
UPP TILL 60 ANNONSER
15 ANNONSTILLÄGG
VECKOVIS OPTIMERING AV SÖKORD
VECKOVIS UPPDATERING AV NEGATIVA SÖKORD
KONVERTERINGSSPÅRNING
RESULTATRAPPORTERING VIA GOOGLE DATA STUDIO
BUDOPTIMERING MOT SPECIFIKA ENHETER
SCHEMALÄGGNING AV ANNONSER OCH BUDOPTIMERING UTIFRÅN DESSA
REMARKETING
PRIORITERAD SUPPORT
slide

Redo att starta upp ett Google Ads konto?


  • Sänd in dina uppgifter ovan så startar vi igång en kostnadsfri Google Ads analys av ert befintliga konto eller ett nytt
  • Vi kommer sedan att skicka dig analysen tillsammans med förslag på förbättringar eller struktur om det gäller ett nytt konto.
  • Vi erbjuder er 750kr i fri annonsering om ni startar ett konto via oss.
  • Nu är ni uppe i toppen av Googles sökmotor och trafiken kommer omedelbart in till er hemsida.

Din Google Partner för Google Ads


Vi älskar Google Ads, låt oss hjälpa er med!

En Google Ads kampanj kräver löpande uppföljning, har du inte det så riskerar du att förlora mycket pengar och dina kampanjer blir inte konkurrenskraftiga.


Vi arbetar dagligen med Google Ads, därav har vi byggt upp en kompetens för att få ut maximal effekt i detta fantastiska verktyg.


Vi är en registrerad Google Partner vilket innebär att vi får förvalta kunders konton och har avlagt de certifieringar som krävs för detta.


Du har alltid svar på din fråga inom 24h, inga frågor är för små för oss.


Vi ser till att du alltid ligger på topp för de sökningar som har högst konvertering, detta för att få högsta möjliga ROI på er investering.


Google Ads analysen är helt kostnadsfri och du binder självklart inte upp dig till någonting.


Snipp, snapp, snut, nu var sagan slut. Glöm inte att prova oss!


Call Now Button